Viser av varer
Nyhet
450,-
Merke: UT AV VANN av Rine Negård
Material: sølv 925 Størrelse: 1,3cm x 2,1cm Ut av vann er en smykkeserie som er laget av resirkulert sølv. Her smelter vi sammen gamelt sølv i butikken og deretter heles det flytende sølvet i iskaldt vann. Da dannes det ulike og spennende former. Dette har Rine Negård brukt for å lage smykker som kun finnes i et eksemplar. De er enkle og tidløse. Disse er laget og designet i vår butikk av Rine Negård.
Nyhet
590,-
Merke: UT AV VANN av Rine Negård
Material: sølv 925 Størrelse: 7mm x 2,4cm Stein: Swarowski Ut av vann er en smykkeserie som er laget av resirkulert sølv. Her smelter vi sammen gamelt sølv i butikken og deretter heles det flytende sølvet i iskaldt vann. Da dannes det ulike og spennende former. Dette har Rine Negård brukt for å lage smykker som kun finnes i et eksemplar. De er enkle og tidløse. Disse er laget og designet i vår butikk av Rine Negård.
Nyhet
465,-
Merke: UT AV VANN av Rine Negård
Material: sølv 925 Størrelse: 7mm x 2cm Ut av vann er en smykkeserie som er laget av resirkulert sølv. Her smelter vi sammen gamelt sølv i butikken og deretter heles det flytende sølvet i iskaldt vann. Da dannes det ulike og spennende former. Dette har Rine Negård brukt for å lage smykker som kun finnes i et eksemplar. De er enkle og tidløse. Disse er laget og designet i vår butikk av Rine Negård.
Nyhet
690,-
Merke: UT AV VANN av Rine Negård
Material: sølv 925 Størrelse: 3,5mm x 4,9cm Selges 1 og 1, så kan mixes med andre varianter! Ut av vann er en smykkeserie som er laget av resirkulert sølv. Her smelter vi sammen gamelt sølv i butikken og deretter heles det flytende sølvet i iskaldt vann. Da dannes det ulike og spennende former. Dette har Rine Negård brukt for å lage smykker som kun finnes i et eksemplar. De er enkle og tidløse. Disse er laget og designet i vår butikk av Rine Negård.
Nyhet
499,-
Merke: UT AV VANN av Rine Negård
Material: sølv 925 Størrelse: 6,5mm x 2,8cm Selges 1 og 1, så kan mixes med andre varianter! Ut av vann er en smykkeserie som er laget av resirkulert sølv. Her smelter vi sammen gamelt sølv i butikken og deretter heles det flytende sølvet i iskaldt vann. Da dannes det ulike og spennende former. Dette har Rine Negård brukt for å lage smykker som kun finnes i et eksemplar. De er enkle og tidløse. Disse er laget og designet i vår butikk av Rine Negård.
Nyhet
450,-
Merke: UT AV VANN av Rine Negård
Material: sølv 925 Størrelse: 2,5mm x 1,5cm Selges 1 og 1, så kan mixes med andre varianter! Ut av vann er en smykkeserie som er laget av resirkulert sølv. Her smelter vi sammen gamelt sølv i butikken og deretter heles det flytende sølvet i iskaldt vann. Da dannes det ulike og spennende former. Dette har Rine Negård brukt for å lage smykker som kun finnes i et eksemplar. De er enkle og tidløse. Disse er laget og designet i vår butikk av Rine Negård.
Nyhet
450,-
Merke: UT AV VANN av Rine Negård
Material: sølv 925 Størrelse: 8mm Selges 1 og 1, så kan mixes med andre varianter! Ut av vann er en smykkeserie som er laget av resirkulert sølv. Her smelter vi sammen gamelt sølv i butikken og deretter heles det flytende sølvet i iskaldt vann. Da dannes det ulike og spennende former. Dette har Rine Negård brukt for å lage smykker som kun finnes i et eksemplar. De er enkle og tidløse. Disse er laget og designet i vår butikk av Rine Negård.
Nyhet
450,-
Merke: UT AV VANN av Rine Negård
Material: sølv 925 Størrelse: 9mm Selges 1 og 1, så kan mixes med andre varianter! Ut av vann er en smykkeserie som er laget av resirkulert sølv. Her smelter vi sammen gamelt sølv i butikken og deretter heles det flytende sølvet i iskaldt vann. Da dannes det ulike og spennende former. Dette har Rine Negård brukt for å lage smykker som kun finnes i et eksemplar. De er enkle og tidløse. Disse er laget og designet i vår butikk av Rine Negård.
Nyhet
999,-
Merke: UT AV VANN av Rine Negård
Material: sølv 925 Vekt: 7,6g Kjede lengde: 60cm Ut av vann er en smykkeserie som er laget av resirkulert sølv. Her smelter vi sammen gamelt sølv i butikken og deretter heles det flytende sølvet i iskaldt vann. Da dannes det ulike og spennende former. Dette har Rine Negård brukt for å lage smykker som kun finnes i et eksemplar. De er enkle og tidløse. Disse er laget og designet i vår butikk av Rine Negård.
Nyhet
980,-
Merke: UT AV VANN av Rine Negård
Material: sølv 925 Vekt: 8,6g Kjede lengde: 19cm Ut av vann er en smykkeserie som er laget av resirkulert sølv. Her smelter vi sammen gamelt sølv i butikken og deretter heles det flytende sølvet i iskaldt vann. Da dannes det ulike og spennende former. Dette har Rine Negård brukt for å lage smykker som kun finnes i et eksemplar. De er enkle og tidløse. Disse er laget og designet i vår butikk av Rine Negård.
Nyhet
960,-
Merke: UT AV VANN av Rine Negård
Material: sølv 925 Vekt: 7,2g Størrelse på anheng: 1,4cm x 3,9cm Kjede lengde: 47cm Ut av vann er en smykkeserie som er laget av resirkulert sølv. Her smelter vi sammen gamelt sølv i butikken og deretter heles det flytende sølvet i iskaldt vann. Da dannes det ulike og spennende former. Dette har Rine Negård brukt for å lage smykker som kun finnes i et eksemplar. De er enkle og tidløse. Disse er laget og designet i vår butikk av Rine Negård.
Nyhet
2.650,-
Merke: UT AV VANN av Rine Negård
Material: sølv 925 Vekt: 40,2g Størrelse på anheng: 3cm x 7,4cm Kjede lengde: 46cm Ut av vann er en smykkeserie som er laget av resirkulert sølv. Her smelter vi sammen gamelt sølv i butikken og deretter heles det flytende sølvet i iskaldt vann. Da dannes det ulike og spennende former. Dette har Rine Negård brukt for å lage smykker som kun finnes i et eksemplar. De er enkle og tidløse. Disse er laget og designet i vår butikk av Rine Negård.
Nyhet
1.540,-
Merke: UT AV VANN av Rine Negård
Material: sølv 925 Vekt: 20g Størrelse på anheng: 2,9cm x 5,3cm Kjede lengde: 53cm Ut av vann er en smykkeserie som er laget av resirkulert sølv. Her smelter vi sammen gamelt sølv i butikken og deretter heles det flytende sølvet i iskaldt vann. Da dannes det ulike og spennende former. Dette har Rine Negård brukt for å lage smykker som kun finnes i et eksemplar. De er enkle og tidløse. Disse er laget og designet i vår butikk av Rine Negård.
Nyhet
1.950,-
Merke: UT AV VANN av Rine Negård
Material: sølv 925 Vekt: 21,6g Størrelse: 2,7cm x 3,6cm Ut av vann er en smykkeserie som er laget av resirkulert sølv. Her smelter vi sammen gamelt sølv i butikken og deretter heles det flytende sølvet i iskaldt vann. Da dannes det ulike og spennende former. Dette har Rine Negård brukt for å lage smykker som kun finnes i et eksemplar. De er enkle og tidløse. Disse er laget og designet i vår butikk av Rine Negård.
Flere varianter
Nyhet
1.690,-
Merke: UT AV VANN av Rine Negård
Material: sølv 925 Perle: Ferskvannsperle - 4,5mm Vekt: 8,8g Størrelse: 2,1cm x 3,9cm Regulerbar i ringstørrelse - skriv i handlevogn ønsket størrelse, så tilpasser vi den før vi sender den. Ut av vann er en smykkeserie som er laget av resirkulert sølv. Her smelter vi sammen gamelt sølv i butikken og deretter heles det flytende sølvet i iskaldt vann. Da dannes det ulike og spennende former. Dette har Rine Negård brukt for å lage smykker som kun finnes i et eksemplar. De er enkle og tidløse. Disse er laget og designet i vår butikk av Rine Negård.
Nyhet
1.750,-
Merke: UT AV VANN av Rine Negård
Material: sølv 925 Perle: Ferskvannsperle - 3,5mm Vekt: 12,1g Størrelse: 4,5cm x 3,6cm Ut av vann er en smykkeserie som er laget av resirkulert sølv. Her smelter vi sammen gamelt sølv i butikken og deretter heles det flytende sølvet i iskaldt vann. Da dannes det ulike og spennende former. Dette har Rine Negård brukt for å lage smykker som kun finnes i et eksemplar. De er enkle og tidløse. Disse er laget og designet i vår butikk av Rine Negård.