Merke: Klosterfoss smykkeverksted
Egenproduserte anheng med dobbelt sølv hjerte fra Klosterfoss Smykkeverksted. Designet av Rine Negård. Finnes i mange ulike farger og størrelser.
Merke: Klosterfoss smykkeverksted
Hjerteanheng i sølv og oksidert sølv med ulike farger av glitterbelegg. Kjede følger ikke med. Håndlaget hos Klosterfoss Smykkeverksted. Designet av Rine Negård
1.490,-
Merke: Klosterfoss smykkeverksted
Sommerfuglanheng av oksidert sølv, og oksidert lenkekjede (70cm). Produsert hos Klosterfoss Smykkeverksted. Designet av Rine Negård.
Merke: Klosterfoss smykkeverksted
Oksidert sølv henge ørepynt håndlaget hos Klosterfoss smykkeverksted.
2.485,-
Merke: Klosterfoss smykkeverksted
Egenprodusert hos Klosterfoss Smykkeverksted. Fra kolleksjonen "Fra et barns hånd" Kolleksjonen består av barnetegninger som er risset inn i ulike utsmykninger. Sølv anheng med sjiraff tegning samt. hvit diamant. Lærkjede: 45cm Finnes kun i et eksemplar.
1.499,-
Merke: Klosterfoss smykkeverksted
Ørepynt med oksidert sølv og swarovskikrystall.To forskjellige par, heng og stikk.
Merke: Klosterfoss smykkeverksted
Hjerteanheng i sølv og oksidert sølv med to små sølv hjerter i ulike farger av glitterbelegg. Kjede følger ikke med. Håndlaget hos Klosterfoss Smykkeverksted. Designet av Rine Negård
3.499,-
Merke: Klosterfoss smykkeverksted
Håndlaget sølvkjede med saltvannsperler av Klosterfoss Smykkeverksted. Smykke er enkelt og funksjonelt, samt ligger stødig rundt halsen.
1.970,-
Merke: Klosterfoss smykkeverksted
Håndlaget av Klosterfoss Smykkeverksted. Smykket består av en enkel sølv lenke og er 46cm langt. Anhenget er festet og består av sølv og seks saltvannsperler.
1.220,-
Merke: Klosterfoss smykkeverksted
Håndlaget av Klosterfoss Smykkeverksted. Smykket består av et gummikjede med sølv lås og et anheng av sølv samt fire runde perler. Kjede er 40cm langt.
Merke: Klosterfoss smykkeverksted
Håndlaget av Klosterfoss Smykkeverksted. Smykket består av et gummikjede som er 43cm langt, samt et anheng av en glitrende krystall.
1.499,-
2.099,-
Merke: Klosterfoss smykkeverksted
Egenprodusert hos Klosterfoss Smykkeverksted. Fra kolleksjonen "Fra et barns hånd" Kolleksjonen består av barnetegninger som er risset inn i ulike utsmykninger. Sølv ring med ape. Finnes kun i et eksemplar.
2.499,-
Merke: Klosterfoss smykkeverksted
Egenprodusert hos Klosterfoss Smykkeverksted. Fra kolleksjonen "Fra et barns hånd" Kolleksjonen består av barnetegninger som er risset inn i ulike utsmykninger. Oksidert sølv ring med klovn tegning og rubin nese. Finnes kun i et eksemplar.