Merke: Nordahl Andersen
Fint og nesten magisk WMF barnebestikk i rustfritt stål. Bestikket er dekorert med eventyrlige motiver fra den Oscar-vinnende Disney-filmen Frozen. På bestikket finner du fine fargerike motiver av den vakre prinsessen Anna og søsteren Elsa, som har magiske krefter til å skape snø, is og kulde. På bestikket finner du også snømannen Olaf, og den optimistiske og trofaste reinen Sven. Frozen er uten tvil en hit blant de minste og vil uten tvil skape magi ved spisebordet. En perfekt gave til f.eks. barnedåp. Bestikket tåler oppvaskmaskin. Gravering: Bestikket kan graveres på baksiden med f.eks. ett navn og dato (dvs. fornavn og dato) eller to navn.
Merke: Nordahl Andersen
Dette smarte WMF Disney Pixar -bestikket i rustfritt stål for barn består av totalt fire deler - en kniv, en gaffel, en spiseskje og en teskje. Bestikket er dekorert med de kule bilfigurene; Lightning McQueen, Crane Truck Bumle, Doc Hudson og Ferrari-glade dekkhandler Luigi. Bestikk er en populær dåpsgave, fødselsgave og bursdagsgave. Barnet vil uten tvil elske å ha sitt eget personlige bestikk når de må lære å spise selv, og skal brukes i mange år. Bestikket tåler oppvaskmaskin. Gravering: Bestikket kan graveres på baksiden med f.eks. ett navn og dato (dvs. fornavn og dato) eller to navn.
Merke: Nordahl Andersen
Fortinnet skrin med felt på innsiden. Perfekt til små smykker.
Merke: Nordahl Andersen
Fortinnet skrin med felt på innsiden. Perfekt til hår og tann. Selges som et sett!
Merke: Nordahl Andersen
Fortinnet skrin med felt på innsiden. Perfekt til hår.
Merke: Nordahl Andersen
Høydemåler i rosa av tinn.
Merke: Nordahl Andersen
Sparebøsse laget av tinn. Bilde lånt fra leverandør nettside: www.hammerlund-askvoll-haugrud.com
Merke: Nordahl Andersen
Fortinnet skrin med felt på innsiden og bamse
Merke: Nordahl Andersen
Små ørepynt i 14kt. gull med ørestikk. 2mm Perfekt til de med flere hull i øret. Kun 1 stk!
Merke: Nordahl Andersen
Små ørepynt i 14kt. gull med ørestikk. 2X2mm Perfekt til de med flere hull i øret. Kun 1 stk!
2.275,-
Merke: Nordahl Andersen
Små ørepynt i 14.kt gull og 3 dia 0,012ct 4,4mm Grab med ørestikk. Perfekt til de med flere hull i øret. Kun 1 stk!
1.200,-
Merke: Nordahl Andersen
Små ørepynt i 14 kt. gull og 1 diamant 0,004ct 1,5mm grab med ørestikk. Perfekt til de med flere hull i øret. Kun 1 stk!
1.425,-
Merke: Nordahl Andersen
Små ørepynt i 14.katgull og 2 dia 0,008ct 3mm Grab med ørestikk. Perfekt til de med flere hull i øret. Kun 1 stk!
1.425,-
Merke: Nordahl Andersen
Små ørepynt i 14kt. gull og 2 diamanter 0,008ct 3,5mm med ørestikk. Perfekt til de med flere hull i øret. Kun 1 stk!
Merke: Nordahl Andersen
Små ørepynt i 14kt. gull med ørestikk. 3X2mm Perfekt til de med flere hull i øret. Kun 1 stk!