Viser av varer
339,-
Merke: Royal Selangor
ROYAL SELANGOR DISNEY PENDANT - MICKEY MOUSE DIMPLED SILHOUETTE Dimpling tilfører en klassisk tinnsmidsteknikk til Mickeys berømte silhuett. Leveres med en ledning å ha på, og det er også en flott nøkkelfob. Om samlingen: En rekke Disney-lisensierte samleobjekter, som feirer Mikke Mus 90 år på kino siden 1928. Laget av høykvalitets tinn Mål: ca. 3 cm x 3,5 cm. Laget i Malaysia Om Royal Selangor's Pewter: Royal Selangor består hovedsakelig av raffinert tinn, med en liten andel antimon og kobber for styrke og holdbarhet, og representerer det fineste innen materialer og design. I motsetning til antikk tinn inneholder den moderne artikkelen ikke bly og er perfekt matsikker.
Flere varianter
1.019,-
Merke: Royal Selangor
- Malaysisk tungstøpt solid tinn - Vakkert designet og utformet detalj - Bestikket i seg selv er høypolert rustfritt stål med tinnhåndtak - håndtak ryggen har separat søt hemmelig bilde - Fullstendig matsikker - Presentasjonsetui av tre
495,-
Merke: Royal Selangor
Tinn
529,-
Merke: Royal Selangor
Yoyo i tinn og tre
1.795,-
Merke: Royal Selangor
H11cm x Dia 8cm En begrenset utgave på 3000 stykker over hele verden. Prinsesse Elsa av Arendelle er utstøtt for å ved et uhell avsløre paranormale krefter som hun har holdt skjult hele livet, og erklærer sin frihet i Let It Go, slik at snø og is rundt henne adlyder hennes bud. I denne begrensede utgaven glitrer isete blå Swarovski-krystaller på kjolen til Elsa, mens en stor glitrende snøfnuggkrystall svever over håndflaten. Om samlingen Kjære figurer sammen med sine signaturmelodier bringer Disneys magi til vår lisensierte samling av musikkaruseller, perfekt for sentimentale anledninger.
395,-
Merke: Royal Selangor
H4cm x Dia 4cm Integrert i ethvert romdrakt som er designet for å beskytte astronauter fra fiendtlige omgivelser, skjuler den diminutive hjelmens mørke visir alle menneskelige tenner (eller fremmede fangs!) Inni. Om samlingen Reis tilbake i tid til den klassiske sci-fi på 60- og 70-tallet TV, i en dåpesamling for å begeistre neste generasjon av fryktløse gutter og jenter.
4.700,-
Merke: Royal Selangor
Dokumentholder Dia 6cm x 29cm (H11cm inkludert stativ), stativ H5cm x 16cm x 5.5cm Ben Kenobi overlater Luke et objekt som er i hans omsorg. "Hva er det?" "Fars lyslys." Kenobi forklarer: “Dette er våpenet til en Jedi Knight. Ikke så klønete eller tilfeldig som en blaster. Et elegant våpen for en mer sivilisert tid. ” Denne 1/1-skalaen replikerer ikke bare det flensede grepet og de tekniske grensesnittene til Skywalker arvestykke, en vri på grepet avslører et indre hulrom for dokumenter. Plass er tilgjengelig for personalisering. Om samlingen Royal Selangors kjærlige hyllest til Star Wars er et samarbeid med The Walt Disney Company Sørøst-Asia. Denne varen kommer i Star Wars offisielle lisensinnehaveremballasje.
785,-
Merke: Royal Selangor
Tinn og tre med musikk
352,-
Merke: Royal Selangor
Tinn boks
1.505,-
Merke: Royal Selangor
Tinn og treskrin med musikk
598,-
Merke: Royal Selangor
Tinn og keramikk Bilde lånt fra leverandør nettside: www.hammerlund-askvoll-haugrud.com