Merke: Klosterfoss smykkeverksted
Hjerteanheng i sølv med 3 sølv øsken. Kan bestilles i ulike farger av glitterbelegg. Hvert anheng blir unikt. Kjede følger ikke med. Håndlaget hos Klosterfoss Smykkeverksted. Designet av Rine Negård
Merke: Klosterfoss smykkeverksted
Hjerteanheng i sølv med et dobbelt lite opphøyd hjerte og 3 sølv øsken. Kan bestilles i ulike farger av glitterbelegg. Hvert anheng blir unikt. Kjede følger ikke med. Håndlaget hos Klosterfoss Smykkeverksted. Designet av Rine Negård
1.250,-
Merke: Klosterfoss smykkeverksted
Hjerteanheng i sølv med et dobbelt medium opphøyd hjerte og 3 sølv øsken. Kan bestilles i ulike farger av glitterbelegg. Hvert anheng blir unikt. Kjede følger ikke med. Håndlaget hos Klosterfoss Smykkeverksted. Designet av Rine Negård
Merke: Klosterfoss smykkeverksted
Hjerteærepynt i sølv med 2 sølv øsken. Kan bestilles i ulike farger av glitterbelegg. Hver ørepynt blir unikt. Håndlaget hos Klosterfoss Smykkeverksted. Designet av Rine Negård
3.499,-
Merke: Klosterfoss smykkeverksted
Håndlaget sølvkjede med saltvannsperler av Klosterfoss Smykkeverksted. Smykke er enkelt og funksjonelt, samt ligger stødig rundt halsen.
Merke: Klosterfoss smykkeverksted
Egenprodusert hos Klosterfoss Smykkeverksted. Fra kolleksjonen "Fra et barns hånd" Kolleksjonen består av barnetegninger som er risset inn i ulike utsmykninger. Sølv ring med ape. Finnes kun i et eksemplar.
2.499,-
Merke: Klosterfoss smykkeverksted
Egenprodusert hos Klosterfoss Smykkeverksted. Fra kolleksjonen "Fra et barns hånd" Kolleksjonen består av barnetegninger som er risset inn i ulike utsmykninger. Oksidert sølv ring med klovn tegning og rubin nese. Finnes kun i et eksemplar.
2.199,-
Merke: Klosterfoss smykkeverksted
Egenprodusert hos Klosterfoss Smykkeverksted. Fra kolleksjonen "Fra et barns hånd" Kolleksjonen består av barnetegninger som er risset inn i ulike utsmykninger. Hamret sølv ring med ku tegning og epoxy. Finnes kun i et eksemplar.
2.199,-
Merke: Klosterfoss smykkeverksted
Egenprodusert hos Klosterfoss Smykkeverksted. Fra kolleksjonen "Fra et barns hånd" Kolleksjonen består av barnetegninger som er risset inn i ulike utsmykninger. Sølv ring med ape tegning og rosa cubic zirconia. Finnes kun i et eksemplar.
Merke: Klosterfoss smykkeverksted
Egenprodusert hos Klosterfoss Smykkeverksted. Fra kolleksjonen "Fra et barns hånd" Kolleksjonen består av barnetegninger som er risset inn i ulike utsmykninger. Sølv ring med gris tegning og epoxy. Finnes kun i et eksemplar.
2.799,-
Merke: Klosterfoss smykkeverksted
Egenprodusert hos Klosterfoss Smykkeverksted. Fra kolleksjonen "Fra et barns hånd" Kolleksjonen består av barnetegninger som er risset inn i ulike utsmykninger. Sølv ring med enhjørning tegning og hvit diamant. Finnes kun i et eksemplar.
3.499,-
Merke: Klosterfoss smykkeverksted
Egenprodusert hos Klosterfoss Smykkeverksted. Fra kolleksjonen "Fra et barns hånd" Kolleksjonen består av barnetegninger som er risset inn i ulike utsmykninger. Sølv anheng med klovn tegning samt. gull fatning med rubin. Oksidert sølv kjede: 45cm Finnes kun i et eksemplar.
1.999,-
Merke: Klosterfoss smykkeverksted
Egenprodusert hos Klosterfoss Smykkeverksted. Fra kolleksjonen "Fra et barns hånd" Kolleksjonen består av barnetegninger som er risset inn i ulike utsmykninger. Sølv anheng med fugl tegning samt. epoxy. Lærkjede: 45cm Finnes kun i et eksemplar.
2.485,-
Merke: Klosterfoss smykkeverksted
Egenprodusert hos Klosterfoss Smykkeverksted. Fra kolleksjonen "Fra et barns hånd" Kolleksjonen består av barnetegninger som er risset inn i ulike utsmykninger. Sølv anheng med sjiraff tegning samt. hvit diamant. Lærkjede: 45cm Finnes kun i et eksemplar.