Merke: RUNE av Klosterfoss Smykkeverksted
Håndlaget hos oss! Alle er unike! Laget og designet av vår utrolig flinke Kristin Dalen! Laget i 925 sølv, hamret og oksidert. TEIWAZ - Hvis du nærmer deg en situasjon med mye motstand, vil dette symbolet gi deg styrke av hensikt og vilje til å overvinne og få oddsen til din fordel. Det er krigerens rune og den vil holde deg trygg.
Merke: RUNE av Klosterfoss Smykkeverksted
Håndlaget hos oss! Alle er unike! Laget og designet av vår utrolig flinke Kristin Dalen! Laget i 925 sølv, hamret og oksidert. URUZ - Denne runen symboliserer styrken til løven. For å minne deg om at du må leve hvert øyeblikk med det ville dyrets fart og energi, og uten å forvente sin død, men leve uten frykt for den. Hvis du lever ditt liv fullt ut, er det ikke nødvendig å frykte sin ende, for det vil ikke være noen angrer.
Merke: RUNE av Klosterfoss Smykkeverksted
Håndlaget hos oss! Alle er unike! Laget og designet av vår utrolig flinke Kristin Dalen! Laget i 925 sølv, hamret og oksidert. WUNJO - Når denne runen er valgt, betyr det at du har nådd stedet der du kan være virkelig glad, for du har rømt fra nød og smerte. Du har overvunnet et stort slag og kan nå nyte godt av suksessene dine og være fornøyd med lykken du har oppnådd.
Merke: RUNE av Klosterfoss Smykkeverksted
Håndlaget hos oss! Alle er unike! Laget og designet av vår utrolig flinke Kristin Dalen! Laget i 925 sølv, hamret og oksidert. LAGUZ - Vi er alle på en reise, en elv av livet. Dette symboliserer de høyere kreftene som veileder oss på vår reise. Energien må strømme, både i ånden og i kroppen. Sitter du i et stille vann eller på elvebanken innebærer det kun en forsinkelse i det uunngåelige. Gå med den universelle strømmen.
Merke: RUNE av Klosterfoss Smykkeverksted
Håndlaget hos oss! Alle er unike! Laget og designet av vår utrolig flinke Kristin Dalen! Laget i 925 sølv, hamret og oksidert. GEBO - Minner deg om å prøve å leve i harmoni med naturen. Det fokuserer også på din Karma-balanse og forteller deg at du må gjøre gode gjerninger hvis du ønsker et godt liv i fremtiden.
Merke: RUNE av Klosterfoss Smykkeverksted
Håndlaget hos oss! Alle er unike! Laget og designet av vår utrolig flinke Kristin Dalen! Laget i 925 sølv, hamret og oksidert. THURISAZ - Vi har alle en mørk side, og denne runen anerkjenner det. Den forteller deg at du må akseptere din mørke side som en del av hele ditt, og at din menneskelige kamp er å kontrollere den delen av deg og overvinne den. Varsler deg om motgang og gir deg styrke.
Merke: RUNE av Klosterfoss Smykkeverksted
Håndlaget hos oss! Alle er unike! Laget og designet av vår utrolig flinke Kristin Dalen! Laget i 925 sølv, hamret og oksidert. ANSUZ - Dette symbolet instruerer oss til å ta hensyn til vår fortid – kanskje også tidligere liv. Ved å se tilbake på denne måten ser vi alle merkene i passasjen vår og kan da utnytte den kunnskapen vi har fått på reisen vår.
Merke: RUNE av Klosterfoss Smykkeverksted
Håndlaget hos oss! Alle er unike! Laget og designet av vår utrolig flinke Kristin Dalen! Laget i 925 sølv, hamret og oksidert. ALGIZ - Dette symbolet har to betydninger. Det anerkjenner først ditt behov for helbredelse og beskyttelse, men anbefaler også meditasjon på de smertefulle tingene i livet. Dette vil gjøre deg klar for neste dyst og gi deg den nødvendige styrken til å møte den.
Merke: RUNE av Klosterfoss Smykkeverksted
Håndlaget hos oss! Alle er unike! Laget og designet av vår utrolig flinke Kristin Dalen! Laget i 925 sølv, hamret og oksidert. EIHWAZ - Dette er symbolet på barlindtreet, som var materialet som ble brukt til å lage vikingenes våpen. Selv om vi i dag ikke har en tendens til å drepe våre motstandere, symboliserer barlindtreet fortsatt et behov for å beskytte oss selv mot andre.