Gavetips til morsdag & valentine!

Det er lett å glemme morsdag 11/02 og valentinsdagen 14/02. Det kan også være vanskelig å finne gave til noen du har kjær, derfor er vi her for å hjelpe deg. Her er våre tips til gaver som kan passe til alle innenfor alle prisklasser! 


Gavetips for de som ikke aner hva de skal kjøpe!

Singapore halskjede

Noe helt enkelt kan du aldri gå feil med. Dette Singapore kjede finnes i forgylt sølv og sølv. De kommer også i flere ulike lenger med gode priser!

Fra kr. 325,- til 455,-

Klikk her for å se alle Singapore halskjedene!


Enkle øreringer
Øreringer er noe alle setter pris på som passer til hverdag og fest. Her finnes det mange varianter og er du usikker kan du aldri gå feil med noen simple øreringer. Her finnes det øreringer innenfor alle prisklasser.

Fra.110,- til 3265,- 

Klikk her for å se alle øreringer!


MESH Lonely Pearl Halskjede

Fineste halskjede med en enkel perle. Denne finnes i forgylt sølv og sølv. Ekte ferskvannsperler og sølv. Dette er et halskjede som passer til alle.

Kr. 399,-


Klikk her for å se på halskjedene!



Gavetips til de som liker farger!

Embla - Boble serie

Embla design har nydelige armbånd og ringer med et pop av farge! Embla sin Boble serie er enkel og har en rekke ulike farger å velge mellom. Disse er håndlaget i Risør og passer godt til alle som liker farger og unike smykker. 

Fra kr. 400,- til 1200,-


Klikk her for å se alt fra Embla sin Boble serie!


Kule ørepynt fra Apero

Disse ørepyntene er enkle og spennende. Laget i aluminium med lakk i ulik farge. Disse er helt unike og passer til de som vil ha litt farger i hverdagen.

Kr. 498,-

Klikk her for å se Apero ørepynt!



Klassiske kjæreste gavetips:

Graverings plate med gravering:

Disse graveringsplatene finnes i ulike materialer og priser. Her kan du velge selv hva du vil skrive! Dette er en koselig måte å vise noen at du er glad i dem! Mange ulike skrifttyper og symboler. Kom innom vår butikk, vi hjelper deg raskt og kan gravere i butikken. 

Fra kr. 150,- 

Klikk her for å se ulike graveringsplater!


Hjerte halskjede

Enkle hjerte halskjeder er en klassiske kjærestegave. Vi har flere i butikken, men disse fra Guld & sølv design med zirkonia har vært en favoritt.

Denne finnes i forgylt sølv og sølv.

Kr.499,-

Klikk her for å se halskjedene!


Gavetips til mamma:

Mamma anheng:

Helt unikt anheng som er håndlaget hos oss. Denne er laget i sølv. Trenger du flere lager vi det gjerne til deg! Kanskje du vil ha det vi en annen form, vi ordner det for deg!

Fra kr. 499,-

Klikk her for å se mamma anheng!


Enkle ørepynt - Turquoise Link Stud Earrings

Enkle ørepynt er en flott gave til mamma! Et tips fra oss er disse fra Ania Haie, som finnes i forgylt sølv og sølv. 

Kr.658,-


Klikk her for å se ørepynten!


Gavetips til mannen:

Lærarmbånd:

Lærarmbånd har blitt svært trendy blandt alle aldrer. Dette passer for alle, selv de som ikke er vandt til å gå med smykker. Noen av disse kan også graveres, noe som gjør dem enda mer personlig.

Fra kr.360,- til 1490,-

Klikk her for å se alle lærarmbånd til herre!

2024-01-31 10:41:09